Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Zijafscherming

Zijafscherming is tegenwoordig verplicht op elke vrachtwagen. Bestel daarom zijafscherming eenvoudig online en zorg dat je voldoet aan de wettelijke verplichtingen.

Fietsenvangers

Met behulp van onze zijafscherming bescherm je fietsers tegen vrachtwagens. Deze bescherming voorkomt dat fietsers onder een vrachtwagen komen. De zijafschermingen of fietsenvangers dragen bij aan een veiliger verkeer. Zijbescherming bestaat uit 1 of meerdere latten tussen de wielen om de fietser te beschermen. Deze fietsenvanger is naast de dodehoekspiegel een extra hulpmiddel om de veiligheid van de medeweggebruikers te verhogen.

9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.