Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Prikklok

Wil je tijdsregistratiesystemen kopen? Wij leveren voor magazijn, werkplaats en kantoor handige prikklokken, stempelklokken of tijdklokken voor het registreren van tijd en datum. Een prikklok wordt gebruikt om na te gaan hoe laat een werknemer binnen komt en hoe laat hij weer gaat. Op deze manier kan bij worden gehouden hoeveel uur iemand overwerkt en of hij/zij zich houdt aan de minimale rusttijden. Eenvoudige, goedkope maar zeer nauwkeurige stempelklokken voor urenregistratie en werkorderregistratie bestel je eenvoudig online. Ook vind je bij ons wekelijkse en maandelijkse klokkaarten. 

Werktijden bijhouden verplicht

In de Nederlandse Arbeidstijdenwet is vastgelegd hoeveel uren een medewerker maximaal per dag en per week mag werken. Ook staat in deze wet hoeveel uren een medewerker moet rusten en hoeveel pauze hij/zij verdient. Het Europese Hof stelt organisaties daarom verplicht om de dagelijkse werktijden van de medewerkers bij te houden en vast te leggen. Iedereen binnen jouw onderneming heeft een eerlijk en duidelijk overzicht van de gewerkte uren. Wanneer je de tijden niet bijhoudt, kan een werknemer de gemaakte overuren niet bewijzen. De verantwoordelijkheid voor de registratie ligt bij de werkgever. 

Lees verder

Voordelen prikklok

  • Compleet overzicht van de gewerkte uren
  • Eenvoudig in gebruik
  • Makkelijke registratie van aan- en afwezigheid
  • Overal te gebruiken 

De toepassingen van een prikklok

De klok wordt ingezet in bedrijven met een kleinere groep medewerkers. In het magazijn en op de werkplaats wordt de stempelklok ingezet om werktijden te registreren. Ook kunnen de prikklokken gebruikt worden om CMR's en andere vrachtbrieven af te stempelen. In garagebedrijven zijn werktijden voor een reparatie eenvoudig vast te leggen met een prikklok en in de postkamer kan de inkomende post worden ingeboekt. 

Lees minder
Prikklok
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.