Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Huifplanken

Huifplanken zijn onmisbaar bij het zekeren van je lading in huiftrailers of schuifzeiltrailers. Met een huifplank zorg je ervoor dat je andere ladingzekeringen zoals spanplanken of spanbanden te bevestigen. Op de huifplanken van hout en aluminium kunnen ook eenvoudig nog combirails worden gemonteerd, waardoor de mogelijkheden om je lading te zekeren nog groter worden.

Lees verder

Huifplank accessoires

Onze huifplanken passen standaard in rongen, maar je kan ook gebruik maken van verstelbare plankdragers. Hiermee kan je je eigen bevestigingsmogelijkheid creëren voor de huifplank. Let hierbij wel op dat de plankdragers die je koopt passen op de juiste zijde van de trailer. Een huifplankuitlichter is ideaal voor het plaatsen en verwijderen van spanplanken die wat hoger in de trailer geplaatst zijn. Hierdoor raakt de huifplank minder snel beschadigd en kan jij er gemakkelijker bij.

Lees minder
Huifplanken
10 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
10 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.