Houtvezel pallets

Houtvezelpallets, inka pallets of Presswood pallets, bestel je voordelig online. Wij leveren direct uit voorraad alle standaardmaten houtvezel geperste pallets. Alle houtvezelpallets hebben dezelfde voordelen: ze zijn licht, nestbaar, goedkoop en ideaal voor export. Volop voordelen ten opzichte van de standaard houten pallets.

Lees verder

Gewicht en ruimtebesparend

Een houtvezel pallet is tweemaal lichter dan een klassieke pallet. De houtvezelpallet is makkelijk hanteerbaar en helpt je te besparen op verzend- of transportkosten. Bovendien zijn niet-beladen houtvezelpallets nestbaar, waardoor 50 tot 60 in elkaar gestapelde pallets slechts 2 meter hoog zijn. Dit kan voor een plaatswinst van 70% zorgen ten opzichte van gewone houten pallets.

Exportgeschikt

Houtvezelpallets zijn gefabriceerd conform de ISPM15-norm en hebben geen enkele bijkomende behandeling tegen schadelijke organismen nodig. Dit maakt het tot de ideale exportpallet. In combinatie met palletdozen zijn het veel gebruikte en sterke verpakkingseenheden.

Overal inzetbaar

De houtvezelpallets of inka pallets zijn gemakkelijk te gebruiken voor het verpakken van elektrotechnische onderdelen, papier, kleine machines, pompen en simpelweg palletboxen. Houtvezelpallets zijn veilig, want ze bevatten geen spijkers, splinters of scherpe hoeken. De houtvezels zijn bovendien isolerend en beschermen je goederen tegen opstijgend vocht en vuil.

> Bekijk alle pallets.

Keuzehulp

Er zijn heel veel verschillende soorten pallets. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste pallet? Bekijk onze keuzehulp voor pallets.

Lees minder
Houtvezel pallets
15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.