Stootrubbers

Voorkom schade aan de achterkant van je oplegger of trailer met stootrubbers. De stootrubbers vangen klappen op tijdens het aandokken van de oplegger bij een docking station. Tijdens het laden en lossen in een docking station moet de afstand tussen het laadblok en het voertuig zo klein mogelijk zijn. Om schade te voorkomen kun je stootrubbers monteren aan de trailer of oplegger.

Lees verder

Stootrubbers

Stootrubbers zijn verkrijgbaar in twee soorten:

  • Stootrollen
  • Stootblokken

Stootrollen
Stootrollen worden ook wel but rollen genoemd. De rollen zitten in een behuizing, waardoor ze los te vervangen zijn. Zoals de naam al zegt, draaien de rollen mee tijdens een aanrijding. Hierdoor wordt de schok opgevangen. 

Stootblokken
Stootblokken worden bevestigd aan de achterzijde van het voertuig. Wanneer je tijdens het aandokken tegen het laadblok aanrijdt, vangt de stootblok de klap op. De blokken zijn gemaakt van rubber. Dit materiaal is ideaal om stoten op te vangen en beschermt je voertuig. 

Lees minder
18 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
18 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.