Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Spatlappen

Spatlappen voor vrachtwagens en opleggers leveren wij in verschillende uitvoeringen. Spatlappen beschermen de auto en oplegger tegen vuil, modder, water en steenslag. Naast deze functionele taak van de spatlappen, geven de spatlappen een vrachtwagen en oplegger een robuuste uitstraling. Een spatlap maakt de truck compleet. De spatlap kan geleverd worden in neutraal zwart, maar ook met een opdruk van de bekende merken of met een eigen en unieke opdruk.

Spatlappen

Spatlappen voorkomen vuiligheid en kleine beschadigingen aan je voertuig. De flappen bevestig je tussen het wiel en de wielkuip. Het monteren van spatlappen is vrij eenvoudig. Soms bevat een voertuig al gaten voor de bevestiging van een spatlap, maar dit kan ook niet het geval zijn. In dat geval boor je zelf de gaten. Zorg ervoor dat je de spatlappen zo monteert dat er geen vuil tussen de spatlap en de lak van het voertuig kan komen. Dit kan namelijk voor beschadigingen zorgen. Een plastic plaatje tussen de spatlap en de lak is hiervoor de oplossing. 

Bestel anti-spray spatlappen of normale spatlappen eenvoudig online. Een echte truckfan bestelt hier zijn DAF spatlap, Volvo spatlap, Scania spatlap, MAN spatlap of de spatlappen van Renault of Iveco.

Spatlappen
25 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
25 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.