Wegwerppallets

Je kunt het beste eenmalige pallets ofwel wegwerppallets kopen wanneer er geen sprake is van een ruilsysteem. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, kan de eenmalige pallet vaker worden gebruikt. Wegwerppallets worden ook wel one way pallets genoemd. Het is een goedkoop alternatief voor de europallet. Als je de wegwerp pallet goed behandelt en niet overbelast, kan dit type pallet eenvoudig hergebruikt en vaker ingezet worden. Een groot voordeel is dat voor een eenmalige pallet geen registratie bijgehouden hoeft te worden. Een ander voordeel is de prijs.

Let op: Door de enorme vraag naar hout op dit moment, zijn de prijzen gestegen. De prijs van houten pallets is hierdoor hoger.

Lees verder

Uitvoeringen wegwerp pallet

De eenmalige pallet is in verschillende uitvoeringen leverbaar, van licht tot middelzwaar en zwaar om ladingen tot 1500 kilo te dragen. Wegwerppallets worden veel ingezet voor export, transport en opslagdoeleinden. Je kunt hierbij kiezen voor een one way pallet die voldoet aan de ISPM 15 norm. Het hout is dan behandeld om organismen zoals parasieten te doden. Vaak wordt dit gedaan middels een HT (heat treatment) behandeling. Hierbij wordt het hout minstens 30 minuten verhit. Door deze behandeling kan de wegwerppallet zonder problemen gebruikt worden voor export.

Voorraad pallets

Wij leveren de wegwerp nieuwe pallets direct uit voorraad. Bekijk snel ons assortiment nieuwe one way pallets. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor voordelige gebruikte uitvoeringen. Hiermee kun je nog meer besparen op de kosten.

Nieuw in ons assortiment is de wegwerp pallet 80 x 120 cm. Dit is een middelzware uitvoering met 6 deklatten. Het is een echte allround pallet met de ideale tussenmaat. Liever een ander formaat? Maak je keuze uit een pallet 40 x 60 cm tot een pallet 100 x 120 cm.

Bij dé specialist in pallets zijn alle soorten pallets leverbaar. Maatwerk aanpassingen mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

> Bekijk alle pallets

33 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Staat de pallet die je zoekt er niet tussen?

    Vraag onze specialisten om een pallet op maat

33 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.