Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Wegwerppallets

Wegwerppallets worden ook wel one-way-pallets genoemd. Ze zijn een goedkoop alternatief voor de europallet. Als je de wegwerppallet goed behandelt en niet overbelast, kan je dit type pallet eenvoudig hergebruiken en verschillende keren inzetten. Een groot voordeel van deze pallets is dat hiervoor geen registratie bijgehouden hoeft te worden.

Lees verder

Uitvoeringen wegwerppallet

De eenmalige pallet is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van licht tot middelzwaar en zwaar om ladingen tot 1500 kilo te dragen. Wegwerppallets worden veel ingezet voor export, transport en opslagdoeleinden. Je kunt hierbij kiezen voor een one-way-pallet die voldoet aan de ISPM 15 norm. Het hout is dan behandeld om organismen zoals parasieten te doden. Vaak wordt dit gedaan door middel van een HT (heat treatment) behandeling. Hierbij wordt het hout minstens 30 minuten verhit. Door deze behandeling kan de wegwerppallet zonder problemen gebruikt worden voor export.

Bekijk alle pallets

26 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
26 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.