Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Display pallets

De displaypallet is een kleinere, duurzame pallet van een goede kwaliteit. Hij is een zeer bekende en veel voorkomende pallet en wordt gebruikt voor allerlei doeleinden en voor vele toepassingen, van transport tot statisch gebruik. Dit soort pallets wordt ook vaak gebruikt voor drukwerk. Een displaypallet kan verschillende afmetingen hebben. Zo zijn er uitvoeringen van 40x60 cm en 60x80 cm.

Een kunststof displaypallet heeft als voordeel dat het vochtafstotend en afwasbaar is. Daardoor is het heel onderhoudsvriendelijk. Bovendien kan een kunststof displaypallet zeer eenvoudig worden gestapeld. Daarnaast heb je hiermee geen last van splinters en spijkers. Dit alles verhoogt de veiligheid. De gemiddelde levensduur van een kunststof displaypallet is een stuk langer dan die van een houten displaypallet.

1 bestelling
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
1 bestelling
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.