Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Gebruikte pallets

Houten pallets zijn na één keer gebruiken vaak nog in uitstekende staat. Europallets zijn onderdeel van een ruilsysteem en gaan dus meerdere keren rond maar ook wegwerppallets zijn, ondanks de naam, meerdere keren te gebruiken. Met gebruikte houten pallets ben je duurzaam bezig omdat er geen nieuw hout gebruikt hoeft te worden om nieuwe pallets te maken. Daarnaast ligt de prijs van gebruikte pallets lager dan van nieuwe pallets.

Lees verder

Gebruikte Europallets

Bij gebruikte europallets is er een onderverdeling in verschillende kwaliteiten. Een A-keus is de beste kwaliteit. Deze is weinig gebruikt en heeft geen of slechts weinig gebruiksschade. Een A-keus is lichter van kleur dan een B-keus. Een B-keus gebruikte houten pallet kan voor sommige toepassingen prima gebruikt worden. Dit is anders voor een C-keus. Deze pallets worden meestal gebruikt om andere pallets mee te repareren.

Verkoop gebruikte pallets

Heb je zelf gebruikte pallets die je wilt verkopen? Dit kan door het formulier in te vullen op de pagina Pallets verkopen

Lees minder
18 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Staat de pallet die je zoekt er niet tussen?

    Vraag onze specialisten om een pallet op maat

18 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.