Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Pallets verkopen

Wil je pallets of palletranden verkopen of euro pallets inleveren, dan ben je hier aan het juiste adres. Heb jij nog een voorraad pallets staan? In de meeste gevallen nemen wij ze graag van je over. Vul onderstaand formulier in en voeg indien mogelijk ook foto's van de pallets toe.

Let op: er kan alleen verkoop plaatsvinden bij een minimaal aanbod van 100 pallets.

Lees verder

Bij ons kun je snel (oude) pallets verkopen tegen de beste prijs. Alle gebruikte houten pallets komen in aanmerking voor opkoop. De waarde hangt natuurlijk af van de staat van de pallet. Gebruikte pallets zijn vaak prima opnieuw te gebruiken én goed voor het milieu. Dit is een gemakkelijke manier van recyclen. Hiermee bespaar je op afvalverwerkingskosten en draag je bij aan een lagere CO2 uitstoot.

Euro pallets inleveren is ook mogelijk. Vaak wordt gedacht dat er statiegeld zit op europallets, dit is niet het geval. Europallets vertegenwoordigen wel een waarde als onderdeel van een ruilsysteem. Houd je europallets over en wil je er van af, dan kun je deze overtollige ladingdragers bij ons aanbieden. Bij het inleveren van Europallets wordt gekeken of ze A-keus of B-keus zijn enop basis hiervan wordt een prijs bepaald.

Lees minder

Verkoop je pallets

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.