Pallets verkopen

Verkoop je pallets

Vanaf 100 pallets

Max. bestandsgrootte: 1024 KB | Toegestande extensies: jpg, jpef, gif, png, pdf

Wil je pallets verkopen of euro pallets inleveren, dan ben je hier aan het juiste adres. Heb jij nog een voorraad pallets staan? In de meeste gevallen nemen wij ze graag van je over. Vul bovenstaand formulier in en voeg indien mogelijk ook foto's van de pallets toe.

Bij Logistiekconcurrent kun je snel (oude) pallets verkopen tegen de beste prijs. Alle gebruikte houten pallets komen in aanmerking voor opkoop. De waarde hangt natuurlijk af van de staat van de pallet. Gebruikte pallets zijn vaak prima opnieuw te gebruiken én goed voor het milieu. Dit is een gemakkelijke manier van recyclen. Hiermee bespaar je op afvalverwerkingskosten en draag je bij aan een lagere CO2 uitstoot.

Je krijgt de waarde van de pallets direct uitbetaald.

Euro pallets inleveren is ook mogelijk. Vaak wordt gedacht dat er statiegeld zit op europallets. Dit is niet zo. Europallets vertegenwoordigen wel een waarde. Ze zijn onderdeel van een ruilsysteem. Houd je europallets over en wil je er van af, dan kun je deze overtollige ladingdragers bij ons aanbieden. Voor het inleveren van europallets hanteren wij een goede prijs.

Let op: er kan alleen verkoop plaatsvinden bij een minimaal aanbod van 100 pallets.

Velden met een * zijn verplicht.

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.