Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Veiligheidshesjes

In verband met het coronavirus is iedereen verplicht om minstens 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Dit is niet altijd even makkelijk. Je loopt elkaar in een drukke winkel al snel voor de voeten. De overheid heeft daarom ook de regel ingesteld dat er per 10m2 slechts één persoon in een winkel mag zijn. Met een veiligheidshesje zorg je ervoor dat personeel nog meer opvalt. Iedereen kan veilig werken, terwijl de winkelende mensen duidelijk op afstand worden gehouden. En niet alleen in een winkel zijn de veiligheidshesjes handig. Ook chauffeurs of magazijnmedewerkers hebben tijdens de coronacrisis, maar ook daarbuiten, veel baat bij het dragen van een veiligheidshesje. 

Lees verder

Waarom 1,5 meter afstand?

Door deze afstand te houden, voorkomen we met z'n allen dat het virus zich niet verder kan verspreiden. Het coronavirus verspreidt zich van mens tot mens. Iemand die hoest of niest kan in een straal van anderhalve meter rondom zichzelf vochtdruppeltjes met het virus verspreiden. Via deze vochtdruppeltjes kan het coronavirus doorgegeven worden.  

Veiligheidshesje met opdruk

Ook veiligheidshesjes met opdruk bestel je bij Logistiekconcurrent. Wil je een eigen tekst of logo op een veiligheidshesje, dan drukken wij dit voor jou. 

Lees minder
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.