Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Hesje + opdruk 1,5m afstand

Een veiligheidshesje valt op. De fluoriserende gele kleur zorgt ervoor dat niemand jou over het hoofd ziet. In verband met het coronavirus is iedereen verplicht om minstens 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Daarom zijn hesjes met de opdruk '1,5 meter is voor nu beter' bij ons verkrijgbaar. Op deze manier zorg je dat je opvalt en dat de boodschap voor iedereen zichtbaar is. De hesjes kunnen onder andere worden gebruikt voor personeel van een supermarkt of andere winkel. Personeel kan veilig werken, terwijl de mensen duidelijk op afstand worden gehouden. 

Lees verder

Waarom 1,5 meter afstand?

Door deze afstand te houden, voorkomen we met z'n allen dat het virus zich niet verder kan verspreiden. Het coronavirus verspreidt zich van mens tot mens. Iemand die hoest of niest kan in een straal van anderhalve meter rondom zichzelf vochtdruppeltjes met het virus verspreiden. Via deze vochtdruppeltjes kan het coronavirus doorgegeven worden.  

Veiligheidshesje met eigen opdruk

De hesjes hebben een klittenbandsluiting aan de voorkant, waardoor de maat universeel is. Wil je een eigen tekst of logo op een veiligheidshesje, dan drukken wij dit voor jou. 

Lees minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.