Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Bestrijding Coronavirus

Goede hygiëne is belangrijker dan ooit tevoren. Sinds de opkomst en verspreiding van het coronavirus, wordt ons op het hart gedrukt serieus om te gaan met hygiëne voorschriften. Handen moeten goed met water en zeep worden gewassen. Nies altijd in de elleboog en voorkom sociaal contact bij hoesten, niezen en/of koorts. Bij Logistiekconcurrent bestel je alles op het gebied van hygiëne. Door jezelf, de werkplek en de omgeving schoon te houden, houd je bacteriën en virussen zoveel mogelijk uit de buurt. Attendeer ook anderen hierop, zodat we elkaar helpen in een tijd van onrust en onzekerheid.

Hygiëne artikelen voordelig online bestellen? Vanwege de vraag naar deze producten, kan de beschikbaarheid van ons aanbod variëren. We doen er alles aan om producten zoveel mogelijk op voorraad te houden en zo snel mogelijk te leveren.

104 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
104 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.