Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Handwaszeep

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen is het enorm belangrijk om met regelmaat je handen te wassen. De hele dag door kom je in aanraking met bacteriën, virussen en andere zieteverwekkers. Het coronavirus is daar één van. Wrijf je een keer door je ogen of eet je een broodje, dan kunnen de ziekteverwekkers je lichaam binnendringen. 

Lees verder

De juiste manier om je handen te wassen

  • Was je handen onder stromend water
  • Maak gebruik van vloeibare zeep
  • Zorg ervoor dat de zeep over de hele hand verspreid wordt, ook tussen de vingers en onder de nagels
  • Spoel zeep en vuil goed af
  • Droog je handen bij voorkeur met papieren handdoekjes

Wanneer moet ik mijn handen wassen?

Om bij elke aanraking met een object je handen te wassen is onbegonnen werk. Bedenk zelf wanneer je in aanraking bent gekomen met oppervlaktes waar andere mensen ook aanzitten. Dit kan bijvoorbeeld zijn na het tanken, na het winkelen met een winkelwagentje of na het gebruik van een toestenbord en muis. Was je handen altijd voordat je eten gaat bereiden of gaat eten. Zo voorkom je dat de bacteriën via het voedsel in je lichaam komen. De algemene regel is nu om in de elleboog te hoesten en te niezen. Doe je dit toch in de handen, reinig je handen dan goed. Er komen enorm veel bacteriën vrij in je hand. Raak je daarna iets aan, dan kan iemand anders jouw bacteriën oppikken. 

Lees minder
17 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
17 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.