⚠️ I.v.m. een voorraadtelling verwerken we op vrijdag 1 maart geen orders. Houd rekening met een extra leverdag.

Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Papieren handdoeken

Hygiëne is belangrijker dan ooit in tijden van het coronavirus. Het is daarom van belang om regelmatig je handen te wassen om verspreiding van het virus te voorkomen. Na het wassen van de handen is het ook essentieel om de handen goed te drogen. Vochtige handen zijn namelijk dé ideale voedingsbodem voor bacteriën. Door het drogen van de handen voorkom je verspreiding. Er zijn diverse manieren om handen te drogen. De meest hygiënische manier is met papieren handdoekjes. 

Lees verder

Waarom drogen met papieren handdoekjes?

Een stoffen handdoek is een bron van bacteriën en je loopt het risico dat de bacteriën van je voorganger op jouw handen terecht komen. Ook een blower is niet de meest hygiënische oplossing. Bacteriën hopen zich op in het apparaat en worden door de lucht verspreid. Ook duurt het drogen vaak te lang, waardoor mensen toch de laatste druppels aan hun kleding afvegen. Papieren handdoekjes worden maar één keer en door slechts één persoon gebruikt. Na het gebruik van de handdoekjes worden ze weggegooid. Dit maakt het de meest hygiënische oplossing voor het drogen van de handen. Het is dus verstandig om als bedrijf te kiezen voor papieren handdoekjes.

Het drogen van handen is erg belangrijk

Wie regelmatig zijn handen wast, is minder vaak ziek. Gedurende de dag raak je veel oppervlaktes aan waar bacteriën opzitten. Wrijf je een keer door je ogen, eet je een broodje, dan is de kans groot dat die bacteriën je lichaam binnendringen. Doordat je je handen voor het eten, na een toiletbezoek of na het schoonmaken wast en droogt, verminder je de kans om ziek te worden. Het drogen van de handen minimaliseert de kans op besmetting, omdat je het grotendeel van de bacteriën en virussen op deze manier verwijderd. 

Logistiekconcurrent biedt gevouwen handdoekjes met een hoog absorptievermogen en zijn geschikt voor de dispensers van Tork en Pearl White. De handdoekjes zijn eenvoudig bij te vullen en je hebt de keuze uit 1-laags of 2-laags papier.

Lees minder
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.