Blokpallets

Kunststof blokpallets kunnen voor speciale logistieke toepassingen een prima oplossing zijn. Denk hierbij aan het vervoer van vochtige producten, zoals bepaalde voedingsmiddelen of vloeistoffen. Kunststof blokpallets zijn zeer hygiënisch. Je maakt ze eenvoudig schoon. Bovendien gaat een kunststof uitvoering heel lang mee (duurzaam). Dit houdt wel in dat de prijs van een kunststof blokpallet vaak hoger is dan een houten uitvoering. Een kunststof blokpallet behoudt zijn sterkte, ongeacht de hoogte van de luchtvochtigheid of andere extreme weersomstandigheden.

Lees verder

Nadeel van kunststof blokpallets

Als een kunststof blokpallet beschadigd is, kan deze niet meer gerepareerd worden. Tenminste niet gemakkelijk. Dit in tegenstelling tot houten blokpallets die wel goed te repareren zijn. Bij Logistiekconcurrent zijn alle soorten pallets leverbaar, want wij zijn dé specialist in pallets. 

Lees minder
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.