Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Wegwerp artikelen

Wegwerphandschoentjes, overschoenen, haarnetjes en overalls zorgen voor een optimale hygiëne. Bescherming voor jezelf, maar ook voor anderen. Deze wegwerpartikelen mogen niet ontbreken tijdens de coronacrisis. Wegwerpartikelen worden vaak gebruikt in de zorg en de voedingsindustrie. In deze sectoren is hygiëne erg belangrijk. Door het virus is de vraag naar hygiëneproducten erorm gestegen, ook bij de particulier. Vooral de wegwerphandschoenen zijn voor iedereen te gebruiken om besmettingen te voorkomen. Een goedkoop voorzorgsmaatregel wat ervoor kan zorgen dat je niet ziek wordt. De naam zegt het al; als je klaar bent met bijvoorbeeld boodschappen doen of werken, kunnen ze worden weggegooid.

22 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
22 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.