Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Vloertapes

Volgens de richtlijnen moeten we 1,5 meter afstand houden van elkaar. Dit heeft alles te maken met het coronavirus. Om de gezondheid van jezelf én je omgeving te waarborgen is het belangrijk om deze afstand te bewaren. De kans om besmet te raken wordt hierdoor sterk verminderd. Maar hoeveel is nu precies 1,5 meter? Tijdens onze dagelijke bezigheden is het lastig om dit telkens juist in te schatten. Een goede oplossing hiervoor is om afstanden aan te geven met vloertape. De duidelijke strepen rondom kassa's, balies en schappen helpen mensen om bewuster te zijn van de 1,5 meter afstand. Hierdoor wordt het leven in de anderhalvemeter samenleving makkelijker en hebben meer winkels en kantoren de mogelijkheid om open te gaan. In één opslag zien mensen in hoeverre zij zich vrij mogen bewegen op kantoor of door de winkel.

Lees verder

Aanbrengen van corona vloertape

Het aanbrengen van de corona vloertape is erg gemakkelijk. Toch zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. De PVC tape is al voorzien van een plaklaag, dus lijm is niet nodig. Voor een optimale werking van deze plaklaag, moet de zelfklevende vloertape altijd geplakt worden op een schoon oppervlak. Als dit niet het geval is, dan zal de vloertape moeilijker hechten en zal het sneller losraken. Ontvetten en schoonmaken is dus van belang voordat je gaat plakken. 

Toepassingen van corona vloertape

Met vloertape kun je gemakkelijk looplijnen aangeven of pijlen aanbrengen om een route aan te geven. Niet alleen de 1,5 meter afstand kun je dus afplakken, ook geef je looprichtingen eenvoudig aan met vloermarkering. Met name winkels maken er gebruik van. Eenrichtingsverkeer is in deze winkels van belang om de juiste afstand te kunnen houden van elkaar. Met afzetlint zet je bepaalde ingangen van rijen af, zodat je eenrichting creëert. Met de vloertape plak je pijlen op de vloer, zodat iedereen weet welke kant hij of zij in moet lopen. 

Naast alle corona-toepassingen, kan de tape ook gebruikt worden om werkplekken te markeren. In magazijnen en werkplaatsen wordt de zelfklevende tape voornamelijk ingezet om waarschuwingen op vloeren of muren weer te geven. Onbewust kijkt iedereen naar beneden tijdens het lopen of rijden en signaleringslijnen vallen dus altijd goed op. Dit verbetert de veiligheid op de werkvloer.

Lees minder
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.