Sticker "1,5 meter afstand"

Iets wat tegen ons gevoel in gaat, maar wat op dit moment essentieel is om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is afstand houden. Minstens 1,5 meter afstand houden van elkaar, waarom is dit zo belangrijk? Het coronavirus verspreidt zich van mens tot mens. Iemand die hoest of niest kan in een straal van anderhalve meter rondom zichzelf vochtdruppeltjes met het virus verspreiden. Via deze vochtdruppeltjes kan het coronavirus doorgegeven worden. Voor je eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen, is het belangrijk om je aan de regels te houden en deze afstand te houden.  

Lees verder

Sticker '1,5 meter afstand'

Ter verduidelijking van de regel, bestel je nu makkelijk online PP stickers met de opdruk '1,5 meter afstand'. Deze kunnen bijvoorbeeld op een ruit worden geplakt van een winkel. Je informeert hiermee de klanten over het houden van afstand. De stickers kunnen eenvoudig verwijderd worden zonder resten achter te laten. 

Lees minder
1 item
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1 item
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.