Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Gelaatsbescherming

Het coronavirus wordt overgebracht door speekseldruppeltjes. Deze verplaatsen zich door de lucht wanneer iemand niest of hoest. De druppetjes kunnen ook in de ogen terecht komen. Het virus wordt opgenomen door de slijmvliezen van de ogen. Het is daarom belangrijk om oogbescherming te dragen wanneer je in contact komt met besmette personen. Oogbescherming, als simpel hulpmiddel, voorkomt de verspreiding van het virus. 

Lees verder

Veiligheidsbrillen

Een veiligheidsbril beschermt alleen de ogen. Ze beschermen de ogen tegen stof, slijpspatten en vloeistofspatten die niet gevaarlijk zijn voor de huid. De veiligheidsbril lijkt op een gewone bril maar bevat kunststof lenzen of thermisch of chemisch gehard mineraal glas. Buiten aanraking met agressieve chemicaliën, zorgt een kunststof bril voor bescherming in bijna alle werkomgevingen. Bij een stoffige omgeving kies je voor een bril met mineraal glas. Wanneer iemand al een gewone bril draagt, raden wij de overzetbril aan.  

Lees minder
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.