Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Sanstrap

Sanstrap-wikkelfolie is de meest efficiënte wijze om jouw ladingen te omwikkelen. Sanstrap, de rekband uit een doosje, is koploper wat snelheid en gemak betreft. De Sanstrap-rekband is een prima alternatief voor wikkelfolie, palletelastiek, plakband of rubberbanden. Sanstrap-rekfolieband wordt voornamelijk gebruikt om je producten op de pallet snel te bundelen of bij elkaar te houden. Ideaal voor pallets die van voorraad naar picklocaties gebracht worden. Dat scheelt bergen aan afval of beschadiging aan verpakkingen door overmatig gebruik van tape. Even rekken en strekken en de wikkelband houdt de goederen op de pallet bij elkaar.

Lees verder

Voordelen van Sanstrap

  • Snel in gebruik
  • Efficiënt
Lees minder
1 bestelling
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
1 bestelling
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.