Categorieën
085-2734999

Klantenservice

LiteWrapper ®

Palletladingen wikkel je snel, eenvoudig en ergonomisch in met LiteWrapper® handwikkelfolie. Met de LiteWrapper® wikkelfolie stabiliseer en bescherm je palletladingen optimaal met een minimum verbruik aan folie. Je kunt tot wel 30% besparen op wikkelfoliekosten. In combinatie met de LiteWrapper dipenser heb je binnen één minuut een pallet ingewikkeld. 

Lees verder

Voordelen LiteWrapper wikkelfolie 

  • Bespaar tijd en geld
  • Slechts één hand nodig om aan te brengen
  • Ergonomisch verantwoord (in combinatie met de dispenser)

Voor het wikkelen van de standaardwikkelfolie heb je echt twee handen nodig. De LiteWrapper® folie kan slechts met één hand worden aangebracht. Het aanbrengen van de LiteWrapper® wikkelfolie is ergonomisch verantwoord, omdat je tijdens het wikkelen niet hoeft te bukken. 

Lees minder
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.