Mini wikkelfolie

Mini wikkelfolie of bundelfolie zijn kleine rolletjes wikkelfolie. Ze zijn ideaal voor het omwikkelen van bundels, kleine of langere producten. Net als de handwikkelfolie en de machinewikkelfolie is de mini wikkelfolie ook verkrijgbaar als transparante en zwarte variant. Bundelfolie gebruik je over het algemeen altijd in combinatie met een dispenser. De folie is op deze manier eenvoudig af te rollen. Je plaatst het rolletje in de dispenser en rollen maar. Je rolt het net zo lang af tot het volledige product omwikkelt is. Wanneer je je duim op de koker drukt, ontstaat de weerstand op de folie. 

Lees verder

Voordelen mini wikkelfolie

  • Klein en compact
  • Ideaal voor bundels en lange producten
  • 100% Recyclebaar

Transparante of zwarte mini wikkelfolie

Er zijn twee soorten mini wikkelfolie, namelijk transparante en zwarte bundelfolie. Het voordeel transparante mini wikkelfolie is dat een product of bundel makkelijk kan worden herkend. Je weet direct welke producten zijn ingewikkeld. Heb je een kostbaar product of bundel, dan kun je kiezen voor zwarte bundelfolie. De zwarte kleur zorgt ervoor dat de producten niet zichtbaar zijn. De inhoud blijft vertrouwelijk en trekt minder de aandacht. Daarnaast biedt zwarte folie bescherming tegen UV-straling, waardoor de producten niet verkleuren. 

Lees minder
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.