Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Mini wikkelfolie

Mini wikkelfolie of bundelfolie zijn kleine rolletjes wikkelfolie. Ze zijn ideaal voor het omwikkelen van bundels of kleine of langere producten. Net als de handwikkelfolie en de machinewikkelfolie is de mini wikkelfolie ook verkrijgbaar in een transparante en zwarte variant. Bundelfolie gebruik je over het algemeen altijd in combinatie met een dispenser. De folie is op deze manier eenvoudig af te rollen. Je plaatst het rolletje in de dispenser en rollen maar. Je rolt het net zo lang af tot het volledige product omwikkeld is. Wanneer je je duim op de koker drukt, ontstaat de weerstand op de folie. 

Lees verder

Voordelen mini wikkelfolie

  • Klein en compact
  • Ideaal voor bundels en lange producten
  • 100% Recyclebaar

Transparante of zwarte mini wikkelfolie

Er zijn twee soorten mini wikkelfolie, namelijk transparante en zwarte bundelfolie. Het voordeel transparante mini wikkelfolie is dat een product of bundel goed herkenbaar blijft. Je weet direct welke producten zijn omwikkeld. Heb je een kostbaar product of bundel, dan kun je kiezen voor zwarte bundelfolie. De zwarte kleur zorgt ervoor dat de producten niet zichtbaar zijn. De inhoud blijft vertrouwelijk en trekt minder de aandacht. Daarnaast biedt zwarte folie bescherming tegen UV-straling, waardoor de producten niet verkleuren. 

Lees minder
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.