Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Gebleekt kraft

Wat is gebleekt kraft? Gebleekt kraftpapier is een papiersoort gemaakt uit het kraft-productieproces. In het kraftprocedé wordt naaldhout gebruikt, waarvan de snippers tot een cellulose worden verwerkt, waarvan kraftpapier wordt gemaakt. De papierpulp in het kraftprocedé is donker van kleur en normaal bruinpak of natron kraftpapier is dat ook. Wanneer deze papierpulp gebleekt wordt om lichter papier te verkrijgen noemen we het eindproduct gebleekt kraft. Gebleekt kraftpapier is dus uitermate geschikt als inpakpapier, patronenpapier of onderlegpapier. Gebleekt kraft heeft dezelfde eigenschappen als natronkraft (bruinkraft) maar is door zijn witheid extra geschikt als inpakpapier en daardoor zeer representatief. Het papier wordt veelal gebruikt in de foodsector zoals supermarkten, slagerijen en poeliers, maar kan ook ingezet worden in naaiateliers, wasserijen en elke andere toepassing.

Gebleekt kraftpapier wordt geleverd in dieverse rolbreedtes met een lengte van 625 meter. Kraftpapier dat gebleekt is heeft een gewicht van 40 g/m2 Wij leveren gebleekt kraftpapier direct uit voorraad.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.