Startkabels

Nieuwe startkabels voor je vrachtwagens bestellen? Logistiekconcurrent levert diverse soorten startkabels voor een scherpe prijs.

Lees verder

Laadklemmen

Wij leveren zware startkabels in het rood en zwart met een geleiding van een hoge stroomsterkte. Bekijk hier al onze startkabels zoals startkabelsets, laadklemmen en twinkabels. Wij leveren zowel de rode + varianten, als de zwarte – varianten.

Hoe werken startkabels?

Klem de rode kabel op minpool van lege accu en verbind deze met pluspool van goede accu. Sluit de zwarte kabel aan op minpool van volle accu en zet de andere kant op een ongelakt metalen deel van het pechvoertuig.

Hoe start je een vrachtwagen met startkabels?

Gebruik professionele zware startkabels voor het starten van een vrachtwagen. Start de motor van het hulpvoertuig. Sluit de startkabels aan en start na een paar minuten de vrachtwagen. Laat beide voertuigen minimaal 5 minuten stationair draaien. Verwijder de startkabels.

Hoe lang rijden na het gebruik van startkabels?

Nadat je een voertuig met behulp van startkabels hebt gestart, dien je een half uur te rijden. Na dit half uur rijden is de acccu vaak weer volledig opgeladen. Laat bij voorkeur tijdens het rijden lampen, verwarming en radio uit.

Lees minder

14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.