Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Startkabels

Nieuwe startkabels voor je vrachtwagens bestellen? Wij leveren diverse soorten startkabels voor een scherpe prijs.

Lees verder

Laadklemmen

Wij leveren zware startkabels in het rood en zwart met een geleiding van een hoge stroomsterkte. Bekijk hier al onze startkabels zoals startkabelsets, laadklemmen en twinkabels. Wij leveren zowel de rode + varianten als de zwarte – varianten.

Hoe werken startkabels?

Klem de rode kabel op de minpool van de lege batterij en verbind deze met de pluspool van de goede batterij. Sluit de zwarte kabel aan op de minpool van de volle accu en zet de andere kant op een ongelakt metalen deel van het pechvoertuig.

Hoe start je een vrachtwagen met startkabels?

Gebruik professionele zware startkabels voor het starten van een vrachtwagen. Start de motor van het hulpvoertuig. Sluit de startkabels aan en start na een paar minuten de vrachtwagen. Laat beide voertuigen minimaal 5 minuten stationair draaien. Verwijder de startkabels.

Hoe lang rijden na het gebruik van startkabels?

Nadat je een voertuig hebt opgestart met behulp van startkabels, moet je eerst een half uur rondrijden. Na dit half uur rijden is de batterij vaak weer volledig opgeladen. Laat de lampen, verwarming en radio tijdens het rijden bij voorkeur uit.

Lees minder

16 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
16 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.