Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Bezemklemmen

Een rondslingerende bezem maakt een werkplek chaotisch en struikelgevaar is hierdoor ook aanwezig. Veel mensen zetten hun bezem op de haren weg. Dit is niet verstandig. De haren van de bezem kunnen hierdoor namelijk schuin gaan staan. De bezem verliest zijn functionaliteit. Een simpele oplossing is om gebruik te maken van een bezemklem. Dit ophangsysteem is makkelijk te bevestigen. Ook wanneer een bezem nat is geworden is ophangen de beste keuze. Een natte bezem droogt veel sneller, wanneer deze los hangt van de vloer. Daarnaast zal de kwaliteit van de bezem niet verminderen.

Bezemklemmen
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.