Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Bezem zonder steel

Is de borstel van jouw bezem aan vervanging toe? Bij Logistiekconcurrent koop je eenvoudig een bezem zonder steel. Op deze manier hoef je niet je volledige bezem te vervangen. Vaak is de steel nog in goede staat en is het zonde om ook deze meteen nieuw te kopen. Daarnaast kun je de bezem precies samenstellen zoals jij dit wilt. Ook voor moeilijk bereikbare oppervlaktes is een bezem zonder steel ideaal. Een steel kan ooit in de weg zitten. 

Lees verder

Soorten bezems

Bij Logistiekconcurrent vind je diverse soorten bezems zonder steel: 

 • Bezem met kokoshaar voor droog en fijn vuil
 • Bezem met paardenhaar voor droog en fijn vuil
 • Bezem met kunststof haar voor vochtig of nat vuil
 • Bezem met x-profiel voor vochtig of nat vuil
 • Ragebol voor o.a. spinnenwebben

Montage van een bezem op een bezemsteel

Het bevestigen van een bezem aan een steel is erg eenvoudig en kan op verschillende manieren, namelijk met

 1. Houtlijm
 2. Schroeven
 3. Een stokhouder

Houtlijm

De makkelijkste manier om een bezem aan een bezemsteel te monteren is door gebruik te maken van lijm. Gebruik houtlijm voor het beste resultaat. Hout op hout hecht het beste met houtlijm. Let er wel op dat er ook verschillende soorten houtlijmen bestaan. Zo heb je vocht bestendige houtlijm en watervaste houtlijm. Pas de houtlijm aan op de situatie. 

Schroeven

Het vastzetten van een bezemsteel aan een bezem door middel van schroeven is een stevige oplossing. De stelen lopen vaak al taps toe, waardoor de steel gemakkelijk in de borstel kan worden gestoken. Wanneer de steel niet past, kun je de steel nog wat afschuinen. Druk de steel goed in de bezem. Boor een gaatje in de bezem. Zet de twee delen vast met een roestvrijstalen schroef. Tip: Zet de bezem een dag in het water. Het hout zet hierdoor uit, waardoor het nog beter blijft vastzitten. 

Stokhouder

Met een bezemsteel versteviger of stokhouder zorg je dat de borstel nooit meer van de steel kan vallen. Het ringetje van de bezemversteviger laat je om de steel vallen tot het de borstel bereikt. De uiteindes schroef je met roestvrijstalen schroeven vast in de borstel. Sommige kant-en-klare bezems zijn al voorzien van een stokhouder. Wij raden bij intensief gebruik aan om een bezem te kiezen met stokhouder of een stokhouder te bevestigen aan een bezem als deze nog niet aanwezig is.  

Lees minder
Bezem zonder steel
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.