Categorieën
085-2734999

Klantenservice

We komen bij je langs deze herfst

We komen bij je langs deze herfst

De paddenstoelen schieten weer uit de grond en de eerste typische herfstbuien zijn ook alweer de revue gepasseerd. De herfst is weer goed en wel begonnen maar dit jaar gaat dit niet alleen gekoppeld met buien en gekleurde bladeren. De meeste beperkingen in verband met Covid-19 zijn namelijk ook weer opgeheven en onze accountmanagers en sales-afdeling staat te popelen om hun werkbezoeken weer uit te kunnen voeren zonder deze beperkingen zodat ze jouw bedrijf zo goed mogelijk bij kunnen staan.

Zorgeloos ondernemen

Het doel van Logistiekconcurrent is namelijk om onze klanten zorgeloos te laten ondernemen. Een van onze pijlers hierbij is bezoek op locatie. Onze accountmanagers maken graag een afspraak om bij je langs te komen en om samen met jou te kijken naar de beste oplossing voor jouw vraagstukken op het gebied van kantoor, logistiek en magazijn. Door aandachtig te luisteren en de ogen goed de kost te geven kunnen onze ervaren en deskundige accountmanagers oplossingen en alternatieven aandragen waar jij als klant nog niet bij stil had gestaan.

Een ander belangrijk onderdeel van de bezoeken op locatie zijn eventuele problemen of vraagstukken van de klant. Er is veel informatie te vinden op onze site of via telefonisch contact maar soms is het wel zo handig om even langs te komen. Wel zo handig als je nog aanvullende vragen hebt over bijvoorbeeld een Tacho2Safe uitleesunit of ergens anders niet helemaal uitkomt. Ook hier staat ons doel om onze klanten zorgeloos te laten ondernemen centraal.

Keurmeesterschap

Daarnaast hebben wij opgeleide en gecertificeerde keurmeesters, die bekwaam zijn om onder andere spanbanden en hijs- en hefmiddelen te keuren. Onze keurmeesters laten zich regelmatig bijscholen zodat ze op de hoogte zijn van de meest actuele wet- en regelgeving die van toepassing zijn op dit gebied. Ook zij komen graag bij je langs om een keuring uit te voeren en je te adviseren over het juiste gebruik en de juiste producten en alternatieven voor jouw werkzaamheden. Meer informatie over ons keurmeesterschap vind je hier.

Wil je meer informatie over ons werkbezoek of ben je ook geïnteresseerd in een keuring van je spanbanden en hijs- en hefmiddelen? Neem dan contact met ons op!


Vragen over ons bezoek op locatie?

Tonny en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 085-2734999

Andere klanten kochten ook

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.