Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Labelprinters

Een labelprinter wordt gebruikt voor het snel en efficiënt printen van etiketten en labels. Je creëert orde in je archief, op je bureau of in de keuken. Het schrijven van labels met de hand is bij honderden of duizenden labels niet te doen. Met een gewone printer wordt dit eveneens een tijdrovende klus. In de logistieke sector is een labelprinter noodzakelijk voor het verwerken van verzendetiketten, adresetiketten, artikelstickers en andere etiket toepassingen bij inslag, opslag en orderpicking van goederen.

Het printen van labels met een labelprinter gaat met hoge snelheid en werkt zeer eenvoudig, omdat dit soort printer speciaal is gemaakt voor het printen van labels en je direct uit het adresboek kunt printen. Een labelprinter kent een zeer laag energieverbruik en heeft geen inktcartridges nodig. Verder zijn de prints van hoge kwaliteit. De meest standaard maat voor labelprinters is 6, 9, 12, 19 of 24 millimeter.

Merken: Dymo | Godex | Zebra | Brother
Labelprinters
20 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
20 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.