Een stapje extra: Personaliseer je producten

Een stapje extra: Personaliseer je producten


Logistiekconcurrent is dé totaalleverancier op het gebied van logistiek. Met een breed assortiment aan gebruiks- en verbruiksartikelen zorgen wij ervoor dat jij zorgeloos kan ondernemen. Maar dat is niet het enige waarin we jou en je bedrijf kunnen helpen. Onze productspecialisten geven deskundig advies, op de website bieden we optimaal bestelgemak en wij doen graag moeite voor onze klant om elk vraagstuk optimaal op te lossen. Geen klant is hetzelfde en dat weten we!

Personaliseer die handel

Het personaliseren van producten heeft meerdere voordelen. Door je merknaam vaker terug te laten komen is de kans ook groter dat deze blijft hangen bij klanten. Ook straalt het professionaliteit uit. Een levering voor de klant met spanbanden met jouw naam, logo of website erop maakt net wat meer indruk dan een onbedrukte variant. Daarnaast raak je minder snel een spanband of meubelhondje kwijt als jouw naam erop staat, iedereen weet namelijk van wie het product is.

In eerdere blogs zijn we al dieper ingedoken op gepersonaliseerde spanbanden en dozen op maat maar er zijn nog meer producten waarbij je logo of merknaam toegevoegd kan worden. Wat te denken van verhuisdekens of meubelhondjes, glasbokken en veiligheidsvestjes? Als erkend CMR-drukker kunnen we ook vrachtbrieven op maat maken en ook bij onze palletranden en verzegelingen is het mogelijk om jouw logo of boodschap toe te voegen!

Andere wensen qua personalisatie zijn ook mogelijk. Zo kunnen we metalen plaatjes op de zijkanten van pallets plaatsen zodat een klant daarop barcodes kan plaatsen. Hartstikke handig om de locatie vast te leggen! Ook het aanbrengen van de huisstijlkleur op bijvoorbeeld een schutbord van een handpalletwagen is mogelijk. Zo zorg je ervoor dat voor iedereen duidelijk is dat de palletwagen bij jouw bedrijf hoort. Erg handig bij drukke laad- en loslocaties.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als totaalleverancier denken wij ook aan de toekomst. Met het inzetten van duurzaam verpakkingsmateriaal, zoals 100% recyclebare verzenddozen, duurzame koelelementen en het gebruik van de juiste hoekprofielen of opvulmateriaal zorg je voor optimale bescherming en minimale milieubelasting. Voor jouw bedrijf een mooie doelstelling en voor jouw klant een éxtra reden om met jou in zee te gaan. Op onze themapagina Duurzaam Verpakkingsmateriaal zie je meteen wat er voor jou mogelijk is!

Pieter


Ook op zoek naar een oplossing op maat?

Pieter en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 085-2734999

Andere klanten kochten ook

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.