Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Europallets

Deze kunststof pallets hebben hetzelfde formaat als een europallet. Net als de houten varianten meten deze plastic pallets 80x120 cm. Het gewicht varieert van lichtgewicht tot zwaar. Als je transport ook de grens over gaat, dan zijn kunststof europallets zeer geschikt.

Lees verder

Voordelen kunststof europallets

Een groot voordeel van een kunststof europallet is dat ze geen ISPM 15 behandeling nodig heeft. Daardoor is deze europallet erg geschikt voor transport binnen de voedingsindustrie. Kunststof europallets splinteren en rotten niet en zijn erg hygiënisch. Er is weinig onderhoud nodig. De pallet bestaat uit één stuk kunststof, waardoor de kans op schade beperkt is. Bovendien gaan ze langer mee dan houten europallets.

Lees minder
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.