Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Bezemstelen

Een bezemsteel kan verslijten of stuk gaan. Hoe fijn is het dan om niet een volledige bezem aan te hoeven schaffen? Bij Logistiekconcurrent koop je eenvoudig een losse bezemsteel. Door een losse bezemsteel en een bezem zonder steel, kun je zelf een combinatie kiezen. Stel zelf jouw ideale bezem samen. Kies de steel met de perfecte lengte en de bezem met de juiste haren. 

Lees verder

Bevestigen van een bezem op een bezemsteel

Een bezemsteel monteer je heel eenvoudig aan een bezem. Het monteren van deze twee losse delen aan elkaar is erg eenvoudig en kan op verschillende manieren, namelijk met

  1. Houtlijm
  2. Schroeven
  3. Een stokhouder

Houtlijm

Met lijm bevestig je in een handomdraai jouw bezem op de steel. Voor het beste resultaat gebruik je houtlijm. Hout op hout hecht het beste met houtlijm. Er zijn verschillende soorten houtlijmen. Pas de houtlijm aan op de situatie. Gebruik bijvoorbeeld watervaste of vochtbestendige houtlijm als je de bezem opslaat of gebruikt in een vochtige omgeving. 

Schroeven

Het vastzetten van een bezemsteel aan een bezem door middel van schroeven is een stevige oplossing. De stelen lopen vaak al taps toe, waardoor de steel gemakkelijk in de borstel kan worden gestoken. Wanneer de steel niet past, kun je de steel nog wat afschuinen. Druk de steel goed in de bezem. Boor een gaatje in de bezem. Zet de twee delen vast met een roestvrijstalen schroef. Tip: Zet de bezem een dag in het water. Het hout zet hierdoor uit, waardoor het nog beter blijft vastzitten. 

Stokhouder

Met een bezemsteel versteviger of stokhouder zorg je dat de borstel nooit meer van de steel kan vallen. Het ringetje van de bezemversteviger laat je om de steel vallen tot het de borstel bereikt. De uiteindes schroef je met roestvrijstalen schroeven vast in de borstel. Sommige kant-en-klare bezems zijn al voorzien van een stokhouder. Wij raden bij intensief gebruik aan om een bezem te kiezen met stokhouder of een stokhouder te bevestigen aan een bezem als deze nog niet aanwezig is.  

Lees minder
Bezemstelen
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.