Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Vraag het gratis kennismakingspakket vrachtbrieven aan

Vraag eenvoudig een gratis offerte aan

We laten een proefpakket graag zoveel mogelijk aansluiten op jouw wensen. Geef aan welke producten je gebruikt of zou willen gebruiken.

Vul je vrachtbrieven met de hand in? Kies dan voor de handset. Het is ook mogelijk op de vrachtbrief te printen met een laser- of matrixprinter. Wil je op de vrachtbrieven printen? Kies dan de printer die je wenst te gebruiken. 

Velden met een * zijn verplicht.

Vrachtbrieven zijn verplicht bij vervoer van goederen. CMR's zijn er in veel verschillende vormen en maten. Alle vervoersdocumenten bestel je snel en eenvoudig online: grote voorraad en snelle levering. Wil je eerst kennismaken met onze vrachtbrieven? Vraag dan hier een proefpakket aan. Deze wordt samengesteld aan de hand van de door jou geselecteerde interesses.

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.