Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Wegwerpbekers zijn zo 2023!

Wegwerpbekers zijn zo 2023!

Een kopje koffie op het werk is toch wel een van de zekerheden in het leven. Sommigen drinken het voor de smaak, voor anderen is het dé manier om de dag door te komen. Ook in 2024 zal het kopje koffie (thee of chocolademelk mag ook) een prominente plek innemen op menig bureau. Toch is het vanaf dit jaar anders, de wegwerpbeker is vanaf 1 januari namelijk door Europese wetgevingen verboden op kantoor. 

Dit betekent overstappen op de klassieke keramische kopjes of herbruikbare bekers. De prullenbak voor alle wegwerpbekertjes wordt dan ook vervangen door een bak waar je de herbruikbare bekers in opslaat voordat ze de afwasmachine ingaan. Hier kan je het beste een euronorm bak met deksel voor gebruiken. Deze kunststof bakken kunnen tegen een stootje en kunnen volledig afgesloten worden. Het grote voordeel is dat de bakken ook nog eens onderling stapelbaar zijn. Bespaart weer ruimte! 

Een alternatief voor de euronorm bak is de distributiebak. Ook deze bakken kunnen tegen een stootje en zijn onderling stapelbaar. Voordeel van deze stapelbakken is dat ze nestbaar zijn. Hierdoor nemen ze als je ze niet gebruikt een stuk minder ruimte in beslag dan euronorm bakken. 

Als de vaatwasser niet in de kantine staat kan het best een gesjouw zijn om die bakken richting de afwasruimte te krijgen. Met een dolly of rolcontainer loopt het allemaal wel weer op wieltjes. De transportroller past precies onder euronorm- en distributiebakken van 60 x 40 cm. Heb je echt veel fervente koffiedrinkers op kantoor? Dan is een rolcontainer de oplossing. Met een draagvermogen vanaf 400 kilo kan je heel wat herbruikbare bekers of kopjes kwijt op deze rolkar. 

Vraag je je nu af hoe je gemakkelijk die gebruikte herbruikbare bekers kan verzamelen? De CUPman is dé oplossing hiervoor. Met de CUPman zamel je de bekers eenvoudig in om ze hierna te reinigen of te recyclen. Deze losstaande kunststof beker zet je bijvoorbeeld in de kantine. In de bak passen tot wel 1000 bekers.  


Vragen over opbergmogelijkheden?

Tonny en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 085-2734999

Andere klanten kochten ook

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.