Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Alles over afvalcontainers

Alles over afvalcontainers

Afvalcontainers zijn de perfecte oplossing voor het inzamelen van afval. Je slaat eenvoudig grote hoeveelheden afval op tot het wordt opgehaald en verwerkt wordt. Je zorgt voor een hygiënische en veilige opslag van je vuilnis. Je beperkt de stank en voorkomt dat ongedierte bij je afval kan komen. 

Welk afval moet in welke afvalcontainer?

Naast het opslaan van afval kun je met afvalcontainers ook heel makkelijk afval scheiden. Met verschillende kleuren kun je onderscheid maken in de verschillende afvalstromen. Door te kiezen voor meerdere kleuren containers is afval gescheiden opslaan een fluitje van een cent. 

Grijze container Groene container Blauwe container Rode container Gele container
Geschikt voor restafval Geschikt voor GFT-afval Geschikt voor oud papier en karton Geschikt voor plastic  Geschikt voor glas
Grijze container Groene container Blauwe container Rode container Gele container

Wat is DIN-opname?

Al onze containers voldoen aan de DIN EN 840 norm. Deze norm is opgesteld voor verrijdbare afvalcontainers. Hierin staat aan welke eisen de containers moeten voldoen om probleemloos te kunnen worden geledigd door gecertificeerde ledigingssystemen. Zo zijn er onder andere specifieke eisen voor het formaat van de afvalcontainers.

Waarom een afvalcontainer volledig afsluiten?

Het aanbieden van je afval kost geld. Je wilt niet dat anderen hiervan gaan profiteren. Door een container te voorzien van een hangslot, wordt het onmogelijk voor anderen om vuilnis in jouw containers te gooien. Het volledig afsluiten van je afvalcontainer kan daarnaast ook handig zijn wanneer je te maken hebt met documenten met vertrouwelijke en bedrijfsgevoelige informatie. Je wilt niet dat deze documenten in verkeerde handen komen. Bij ons koop je afvalcontainers met een hangslotvoorziening. Deze containers zijn eenvoudig af te sluiten met een los hangslot.  

Hoe houd ik mijn afvalcontainer schoon?

Heb jij ook zo'n hekel aan het schoonmaken van je afvalcontainers? De oplossing hiervoor is erg simpel. Er zijn namelijk speciale containerzakken om vieze afvalcontainers te voorkomen. De zakken hebben het perfecte formaat voor de 140 liter, 240 liter, 360 liter, 660 liter, 770 liter en 1100 liter containers. Naast zakken voor in je grijze container, zijn er tegenwoordig ook speciale zakken voor in de groene container. Deze afvalzakken zijn gemaakt van bioplastic. De zak is hierdoor composteerbaar net als het GFT-afval. Je kunt de zak gewoon in de container laten zitten. 

Tonny


Vragen over afvalcontainers?

Tonny en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 085-2734999

Andere klanten kochten ook

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.