Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Hangsloten

Een hangslot is een slot dat ergens aan wordt gehangen om datgene op slot te zetten. Kasten, kluizen of lades met een overvalsluiting zijn perfect af te sluiten met een hangslot maar ook twee eindschakels van een ketting kunnen aan elkaar vastgezet worden met een hangslot of discusslot. De sloten zijn veelal gemaakt van gehard staal waardoor ze niet eenvoudig te verbreken zijn.

Lees verder

Welk soort slot heb ik nodig?

Hangsloten en discussloten zijn er in verschillende varianten. Een discusslot is een robuustere versie van een hangslot. Het slot is hiermee wat degelijker maar tegelijkertijd biedt het minder ruimte om het slot ergens aan te brengen. Hangsloten zelf zijn er in verschillende varianten. Hogere beugelhoogtes zijn handig als er meer ruimte zit tussen de twee vast te  zetten bevestigingspunten terwijl een cijferhangslot weer goed van pas komt als meer mensen gebruik moeten maken van het slot en het geen optie is om iedereen een sleutel te geven.

Ook is er de keuze voor een gelijksluitend of een verschillend sluitend slot. Met een gelijksluitend slot wordt bedoeld dat één sleutel meerdere sloten van hetzelfde type kan openen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als er op meerdere locaties een hangslot op een poort zit. Een verschillend sluitend slot heeft een sleutel die echt specifiek voor het slot zelf is gemaakt. Dit betekent dat het slot niet geopend kan worden met een sleutel van een slot van hetzelfde type.

Lees minder
Hangsloten
21 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
21 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.