Bindrail wand

Bindrails voor de wand zijn er voor lichte, middelzware en zware toepassingen. In de meeste gevallen worden deze bindrails horizontaal geplaatst maar ook verticaal bevestigen is een mogelijkheid. De bindrails zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld telescoopstangen en spanbanden aan te bevestigen, waardoor de lading zo goed mogelijk gezekerd kan worden. De bindrails zijn van staal, aluminium of RVS en hebben verscheidene bevestigingsmogelijkheden.

Lees verder

Verschillende soorten bindrails

De meest gebruikte en bekende bindrail is de combirail. Deze heeft zowel een sleufgatprofiel als een rond gat waardoor zowel spanbanden met een sleufgatfitting als telescoopstangen met een eindplug van 24 mm in de bindrail passen. Er zijn ook bindrails met enkel een rond gat van Ø25 mm en met enkel een sleufgat. De staafjesrails zijn geschikt voor spanbanden met een platte haak van Ø25 mm en ladingstangen met een 19mm fitting met uitsparing.

De bindrails zijn leverbaar in RVS, verzinkt staal en aluminium. De RVS bindrails zijn speciaal geschikt voor koel- en vrlesopleggers of open aanhangwagens. De staafjesrails zijn van aluminium en hebben een PVC ommanteling voor extra bescherming van kwetsbare producten en meubels. Alle bindrails zijn eenvoudig zelf te monteren met schroeven, popnagels of montagekit of -tape.

Lees minder
10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.