Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Bindrail combi

Een combirail is een bindrail met een sleufgatprofiel en een rond gat. Hierdoor passen zowel spanbanden met een sleufgatfitting als telescoopstangen met een eindplug van 24 mm in de combirail. In combinatie met een spanband of telescoopstang kan een lading worden gezekerd of ingesloten. De lading kan op deze manier niet meer schuiven of kantelen tijdens normale omstandigheden in het verkeer, zoals remmen of plotseling uitwijken. De bindrail is geschikt voor het zekeren van middelzware en zware goederen.  

Combirail

Lees verder

Bevestiging van een combirail

De combirail kan worden bevestigd tegen de wand van een bedrijfswagen, trailer of bus. De rails zijn eenvoudig te monteren met korte spaanplaatschroeven, zelftappende pluggen of popnagel. In ons assortiment vind je zowel stalen als RVS combirails. Deze RVS combirails zijn gemaakt van roestvrij staal waardoor ze zeer geschikt zijn voor koel- en vriesopleggers of open aanhangwagens. Ten opzichte van de stalen rails zijn de RVS rails prijziger maar ze zijn onmisbaar voor deze toepassingen. 

Lees minder
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.