Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Telescoopstangen

Telescoopstangen zijn een veelgebruikt middel om ladingen in vrachtwagens, opleggers en bedrijfswagens op een eenvoudige en veilige manier te zekeren. Telescoopstangen zijn onbuigzaam en gemaakt van sterk materiaal. De stangen beschikken allemaal over een verende voet van maximaal 100 mm. Naast voor in de trailer van de vrachtwagen zijn de telescoopstangen ook geschikt om je lading te zekeren in een bestelbus of een kleine bakwagen. 

Lees verder

DecaNewton

Een zware lading blijft niet automatisch op zijn plaats blijft staan door het eigen gewicht. Een telescoopstang is licht, maar enorm stevig en houdt daardoor zware ladingen met gemak tegen. De blokkeerkracht van een telescoopstang wordt weergegeven in daN (decaNewton). Eén daN is vergelijkbaar met één kilogram. Wij leveren telescoopstangen met een blokkeerkracht van 250 daN tot en wel 1000 daN. Heb je dus een lading met een gewicht van 1000 kilogram, dan kan de telescoopstang met een blokkeerkracht van 1000 daN dit tegenhouden.

Verschillende telescoopstangen

Telescoopstangen zijn er in 3 verschillende uitvoeringen:

  • Inkortbare telescoopstangen: deze telescoopstangen zijn eenvoudig zelf op een gewenste lengte te zagen. Deze worden geleverd met een losse plug aan 1 uiteinde om opnieuw te bevestigen aan het afgekorte deel middels een spanbus. Extra hulp en informatie nodig? Lees dan onze blog over het inkorten van je telescoopstang!
  • Verstelbare telescoopstangen: deze ladingstangen zijn verstelbaar op de gewenste lengte. De stangen kunnen dankzij de meegeleverde sluitpen op 5 posities worden ingesteld.
  • Telescoopstangen met vaste lengte: ladingstang met een vaste lengte die voor vrijwel elk voertuig geschikt is. De stangen kunnen dankzij de verende voet precies tussen de wanden en/of het dak en de vloer worden geklemd.

Ladingstangen

Telescoopstangen beschikken over 19 mm, 24 mm of combipluggen. De 19 mm pluggen kunnen worden gebruikt met vliegtuigrails met ronde gaten van 20 mm. De 24 mm pluggen zijn geschikt voor gebruik met bindrails met gaten van 25 mm. Aanrader is het gebruik van combipluggen. De stangen kunnen dan zowel in vliegtuigrails of bindrails worden geplaatst (afhankelijk van de grootte), maar ook in staafjesrails met een diameter van 8 mm. 

Kledingstangen

Kledingstangen zijn ideaal voor hangende confectie, textiel, gordijnen en andere stukken aan kledinghangers. De telescoopstangen met een diameter van 36 mm zijn uitermate geschikt als kledingstang. Deze zijn in combinatie met de juiste bindrails eenvoudig te plaatsen. De telescoopstangen hebben, mits gelijk verdeeld over de stang, een load capacity van 450 kilogram.

Lees minder

Telescoopstangen
28 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
28 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.