Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Bindrail staafjes

De staafjesrail is een aluminium bindrail voorzien van staafjes met een diameter van 8 mm, waarbij de rail is voorzien van een rubberen ommanteling. Deze bindrail is uitermate geschikt voor meubeltransporten, omdat deze rubberen ommanteling ervoor zorgt dat er geen schade wordt toegericht aan de meubels of andere kostbare goederen. Deze bindrail voor meubeltransport is toepasbaar in bedrijfswagens, verhuiswagens, meubelwagens en bestelbussen.

Lees verder

Hoe werkt een staafjesrail?

Aan de staafjes van de rail kan singelband geknoopt worden. Naast deze band kunnen ook spanbanden met een kleine haak om de staafjes worden geklemd. Ook leveren wij speciale ladingstangen met uitsparing die om de staafjes klemmen, namelijk de telescoopstangen. Deze telescoopstangen bevatten een combiplug die geschikt zijn voor bindrails met ronde gaten, maar door de inkeping ook voor de staafjesrail.  

De bindrails zijn eenvoudig te monteren. Je kan de bindrails vastzetten met spaanplaatschroeven, zelftappende pluggen of popnagels, afhankelijk van de achterwand. Voor een perfecte afwerking kan je een kit gebruiken. Hierdoor hebben stof en splinters een zo klein mogelijke kans om achter de rails te komen, waardoor de rails langer meegaan. Ook voor jezelf is het natuurlijk veiliger als er geen splinters uitsteken.

Lees minder

2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.