Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Bindrail rond gat

Bindrails voorzien van ronde gaten zijn perfect voor de inrichting van je bedrijfswagen, trailer of aanhangwagen. De rails zijn te bevestigen op de vloer, tegen de wand of aan het dak, waardoor bevestiging op verschillende manieren mogelijk is. Door de ronde gaten met een diameter van 25 mm zijn de rails te gebruiken in combinatie met telescoopstangen met een eindplug van 24 mm en lichtere spanbanden van 25 mm met een spitshaak.

Lees verder

Wandmontage

Bij het indelen van je laadruimte is het verstandig om van tevoren na te denken of je jouw bindrails horizontaal of verticaal in de laadruimte wilt plaatsen. Bij wandmontage kan je de lading zekeren door een telescoopstang over de breedte te plaatsen of door spanbanden aan de zijkanten te bevestigen. De bindrails zijn eenvoudig te monteren met korte spaanplaatschroeven, zelftappende pluggen of popnagel, afhankelijk van de achterwand. 

Vloer- en dakmontage

Je kan er ook voor kiezen om de bindrails op de vloer en aan het dak te bevestigen. Hier zijn speciale bindrails voor die bijvoorbeeld mooi weggewerkt kunnen worden in de vloer. In combinatie met telescoopstangen of spanbanden kan je op deze manier je lading veilig zekeren. De platte vloerrails zijn eenvoudig in te fresen en te bevestigen dankzij de schroefgaten, de andere bindrails zijn met korte spaanplaatschroeven, zelftappende pluggen of popnagel te bevestigen.

Lees minder
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.