Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Bindrail toebehoren

Het is belangrijk om bindrails goed te bevestigen en af te werken. Dit voorkomt schade aan materialen en aan de bindrails zelf. Met een eindstop zorg je er bijvoorbeeld voor dat je niet achter de bindrails blijft haken en dat deze mooi afgewerkt is. Spanogen zijn aan de bindrail te bevestigen en zijn ideaal om spanbanden aan te bevestigen. Ook voor de vloer van je container of laadruimte zijn er toebehoren die het eenvoudiger maken om je lading zo goed mogelijk te zekeren.

Lees verder

Breid je mogelijkheden uit

Met bindrail toebehoren breid je eenvoudig de bevestigingsmogelijkheden uit. De spanogen voor vliegtuigrails zorgen er bijvoorbeeld voor dat je spanbanden eraan kan haken of doorheen kan lussen. Vloerankers en vloerringen zijn ideaal om bevestigingsmogelijkheden te creëren op de vloer van je laadruimte. Deze stalen toebehoren hebben een zeer hoge sterkte van tussen de 1360 en 2500 daN waardoor ze gebruikt kunnen worden bij het zekeren van middelzware tot zware lading. 

Lees minder
20 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
20 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.