Huifplank

Huifplanken zijn onmisbaar bij het zekeren van je lading in een huiftrailers of schuifzeiltrailers. Met een huifplank creëer je mogelijkheden om andere ladingzekeringen zoals spanplanken of spanbanden te bevestigen. Op de huifplanken van hout en aluminium kunnen ook eenvoudig nog combirails worden gemonteerd, waardoor de mogelijkheden om je lading te zekeren nog groter worden.

Lees verder

Huifplank accessoires

Onze huifplanken passen standaard in rongen maar je kan ook gebruik maken van verstelbare plankdragers. Hiermee kan je je eigen bevestigingsmogelijkheid creëren voor de huifplank. Let hierbij wel op dat je plankdragers koopt voor aan de juiste zijde van de trailer. Een huifplankuitlichter is ideaal voor het plaatsen en verwijderen van spanplanken die wat hoger in de trailer geplaatst zijn. Hierdoor raakt de huifplank minder snel beschadigd en kan jij ze gemakkelijker aan.

Lees minder
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.