Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Vetblussers

De vetblusser bevat een speciale blusstof ('wet chemical' of 'chemisch blusschuim'), dat specifiek is bedoeld om een brandende frituurbak af te dekken en adequaat te blussen.  Lees verder

Het chemisch blusschuim heeft een emulgerende eigenschap, waardoor een afsluitende laag wordt gevormd op de brandende vloeistof. Bovendien heeft het een sterk koelende werking, waardoor de temperatuur van de vloeistof snel afneemt en onder de zelfontbrandingstemperatuur komt.

Corrosiebestendige brandblusser

De corrosiebestendigheid van een brandblusser wordt in de professionele keuken op de proef gesteld, vanwege het veelvuldige gebruik van reinigings- en ontsmettingsmiddelen. Een brandblusser met hoge corrosiebestendigheid is op deze plaatsen dan ook gewenst. De romp van de vetbrandblusser is vervaardigd van aluminium, waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd.

Lees minder
Vetblussers
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.