Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Recyclingstations

Bij Logistiekconcurrent vind je een uitgebreide selectie recyclingstations die ontworpen zijn voor efficiënte en gescheiden afvalinzameling. Onze recyclingstations bieden een georganiseerde en milieuvriendelijke oplossing voor het verwerken van verschillende afvalstromen, geschikt voor gebruik in kantoren, openbare ruimtes en industriële omgevingen. Onze recyclingstations zijn gemaakt van duurzame materialen en ontworpen voor intensief gebruik en eenvoudig onderhoud. Beschikbaar in diverse configuraties en capaciteiten, sluiten ze perfect aan bij jouw specifieke recyclingbehoeften. Dankzij onze recyclingstations wordt afvalscheiding eenvoudig, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Verken ons assortiment en help mee aan een schoner milieu.

17 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
17 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.