Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Laadvloermat

Een laadvloermat is geschikt voor de laadruimte van een bus of bedrijfswagen. Bij Logistiekconcurrent bestel je laadvloermatten voor verschillende merken en types voertuigen. Een laadvloermat beschermt de laadruimte van jouw voertuig. Montage is niet nodig, de rubberen mat blijft uit zichzelf op zijn plek. De mat is gemaakt van SBR/NR rubber en bevat een antislipmotief. Door de antislip blijft de lading die je verplaatst op zijn plek. Bovendien zijn de rubberen laadvloermatten eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. Laadvloermatten maak je gemakkelijk schoon met bijvoorbeeld een hogedrukreiniger.

Lees verder

Voordelen van laadvloermatten

  • Antislipmotief
  • Beschermt de laadvloer
  • Eenvoudig te verwijderen
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Voldoen aan de eisen m.b.t. de REACH en RoHS regelgeving

Bescherming met laadvloermatten

De zwarte laadvloermatten zorgen niet alleen voor een professioneel en net aanzicht, ze beschermen ook. De mat zorgt ervoor dat de laadruimte geen beschadigingen oploopt en dat jouw ladingen onbeschadigd op de bestemming komen. Het SBR/NR rubber is slijtvast, vloeistofdicht en bestand tegen olie en benzine. Machines en materialen, waarbij olie kan lekken, kunnen dus gewoon worden vervoerd. Een laadvloermat zorgt ervoor dat je bus of bedrijfswagen een zo lang mogelijke levensduur heeft. De antisliplaag voorkomt daarnaast dat jouw lading niet valt of schuift tijdens de rit. Dit kan tijdens persoonlijk of zakelijk gebruik goed van pas komen. Met een laadvloermat en de juiste ladingzekering, vervoer je ladingen zonder problemen. 

Bekijk het hele assortiment antislip materiaal.

Lees minder
Laadvloermat
36 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
36 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.