Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Brievenbusdoos A5

Met de brievenbusdoos A5 verstuur je eenvoudig kleine producten via de post. De doosjes passen, zoals de naam al zegt, precies door de brievenbus. De ontvanger hoeft niet per se thuis te zijn wanneer het pakketje wordt afgeleverd. Ideaal voor de ontvanger, maar zeker ook voor de bezorger. Voor kleinere producten maak je gebruik van de brievenbusdoos A5. Deze doos is even groot al een half A4'tje, dus een A5. 

Duurzaam logo

Onze verpakkingsdozen zijn 100% recyclebaar.   

 

Lees verder

A5

Voordelen van een brievenbusdoos

 • Licht in gewicht
 • Past door de brievenbus
 • Makkelijk vouwbaar
 • Ongevouwen geleverd (plano)
 • Eenvoudig te sluiten door de insteekkleppen
 • 100% recyclebaar en duurzaam vervaardigd
 • Lage inkoopkosten

Voordeliger dan pakketpost

De maximale afmetingen van een brievenbus zijn 380 x 265 x 32 mm. Dit is de maximale maat die een brievenbusdoos kan hebben. A5 heeft het formaat 210 x 148 mm. Dat past dus makkelijk door de brievenbus. Dat is niet alleen heel handig: je bespaart ook nog eens op de verzendkosten. Er zit een behoorlijk verschil tussen het versturen van briefpost en pakketpost. Het verzenden van pakketjes die door de brievenbus kunnen, is veel voordeliger. Als je regelmatig pakketten moet versturen, kan het op jaarbasis enorm schelen als je kiest voor de brievenbusdoos. Let op dat een brievenbuspakketje maximaal 2 kg mag wegen. Is het pakket zwaarder, dan betaal je automatisch meer. 

Brievenbusdozen op maat

Op onze site vind je naast deze A5-formaat brievenbusdozen ook nog A4- en A6-brievenbusdozen. Een andere afmeting kan natuurlijk ook. Kies dan voor een doos op maat

Bekijk alle verzenddozen.

Lees minder
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
 1. Liever besparen met een doos op maat?

  Vraag een doos op maat aan

  Doos op maat bestellen Doos op maat bestellen
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.