Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Doos op maat

Wanneer een standaarddoos niet voldoet, is een doos op maat dé oplossing. Een te grote doos, onvoldoende kwaliteit of juist een te hoge kwaliteit zijn allemaal redenen om over te stappen naar een doos op maat. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om een doos te laten bedrukken. Een bedrukte doos is een extra promotie voor jouw bedrijf. Dankzij een logo, slogan of afbeelding weet iedereen dat de doos van jou afkomstig is. Je valt direct op.

Palletdoos op maat?

Naast eventueel standaard amerikaanse vouwdozen op maat kunnen we ook palletdozen op maat leveren. Dit is al mogelijk vanaf 100 stuks. 

Wil je een doos of palletdoos op maat bestellen? Vul dan snel onderstaand formulier in. 

Vraag eenvoudig een gratis offerte aan

Benieuwd naar welke mogelijkheden er allemaal zijn voor de 50 mm spanband? Vraag een gratis offerte aan bij één van onze specialisten.

Max. bestandsgrootte: 5096 KB | Toegestande extensies: ai, eps, pdf, svg

Velden met een * zijn verplicht.

Doos op maat
Geen producten gevonden voor deze selectie.
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.