Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Brievenbusdoos A4

Met een brievenbusdoos A4 formaat verstuur je eenvoudig pakketjes via de post. De stevige doosjes passen, zoals de naam al zegt, precies door de brievenbus. De ontvanger hoeft niet per se thuis te zijn wanneer het pakketje wordt afgeleverd. Ideaal voor de ontvanger, maar zeker ook voor de bezorger. Deze brievenbusdoos A4 heeft ongeveer het formaat van een A4'tje. De doos is gemaakt van stevig karton. Het karton biedt genoeg bescherming aan het product. 

Duurzaam logo

Onze verpakkingsdozen zijn 100% recyclebaar.   

Lees verder

A4 doosjes

Voordelen van een brievenbusdoos A4

 • Licht in gewicht
 • Past door de brievenbus
 • Makkelijk vouwbaar
 • Ongevouwen geleverd (plano)
 • Eenvoudig te sluiten door de insteekkleppen
 • 100% recyclebaar en duurzaam vervaardigd
 • Lage inkoopkosten

Brievenbusdoos A4+

Naast de brievenbusdoos A4-formaat hebben wij ook A4+ in het assortiment. Deze doosjes zijn net wat groter, waardoor er ook net wat meer in past. 

Voordeliger dan pakketpost

De maximale afmetingen van een brievenbus zijn 380 x 265 x 32 mm. Het officiële formaat van een A4 is 297 x 210 mm. Een doos met dit formaat past dus makkelijk door de brievenbus. Briefpost versturen is goedkoper dan pakketpost. Door producten met een brievenbusdoos te versturen, bespaar je dus eenvoudig verzendkosten. Het pakketje mag (inclusief de doos) maximaal 2 kg wegen. 

Brievenbusdozen op maat

Op onze site vind je deze standaard A4- en A4+-formaat brievenbusdozen. Naast deze formaten hebben we ook brievenbusdozen A5 en A6. Deze dozen zijn kleiner dan de brievenbusdoos A4 en A4+. Wil je graag een doos in een compleet andere maat, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Bij Logistiekconcurrent bestel je namelijk heel eenvoudig dozen op maat. Bepaal de afmetingen en kies daarnaast ook nog voor een bedrukking. Een brievenbusdoos helemaal in de huisstijl van jouw bedrijf zal enorm opvallen. Wij helpen je graag!

Bekijk alle verzenddozen.

Lees minder
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
 1. Liever besparen met een doos op maat?

  Vraag een doos op maat aan

  Doos op maat bestellen Doos op maat bestellen
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.