Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Brievenbusdoos A6

Met de brievenbusdoos A6 verstuur je eenvoudig kleine producten via de post. De doosjes passen, zoals de naam al zegt, precies door de brievenbus. De ontvanger hoeft niet perse thuis te zijn wanneer het pakketje wordt afgeleverd. Ideaal voor de ontvanger, maar zeker ook voor de bezorger. Voor de kleinste producten maak je gebruik van de brievenbusdoos A6. Deze doos is even groot al een half A5, dus een A6. 

Duurzaam logo

Onze verpakkingsdozen zijn 100% recyclebaar.   

Lees verder

A6

Voordelen van een brievenbusdoos

 • Licht in gewicht
 • Past door de brievenbus
 • Makkelijk vouwbaar
 • Ongevouwen geleverd (plano)
 • Eenvoudig te sluiten door de insteekkleppen
 • 100% recyclebaar en duurzaam vervaardigd
 • Lage inkoopkosten

Voordeliger dan pakketpost

De maximale afmetingen van een brievenbus zijn 380 x 265 x 32 mm. Dit is de maximale maat die een brievenbusdoos kan hebben. Een A6 formaat is 148 x 105 mm en past dus met gemak door de brievenbus. Met een brievenbusdoos ben je goedkoper uit. Een pakketje als pakketpost versturen kost veel meer dan een pakketje dat door de brievenbus past. Het pakketje mag (inclusief doos) maximaal 2 kg wegen. Wanneer het pakketje meer weegt, zul je ook meer moeten betalen. 

Brievenbusdozen op maat

Op onze site vind je verschillende standaardmaten brievenbusdozen, waaronder de brievenbusdoos A6. Zit het juiste formaat er niet tussen? Geen probleem, want bij ons kun je ook eenvoudig een doos op maat bestellen. Brievenbusdozen kunnen ook worden bedrukt met een logo of een bepaalde tekst. Wij helpen je graag aan de juiste gepersonaliseerde brievenbusdoos. 

Bekijk alle verzenddozen.

Lees minder
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
 1. Liever besparen met een doos op maat?

  Vraag een doos op maat aan

  Doos op maat bestellen Doos op maat bestellen
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.